Vi produserer – på Dovre!

Læring, undring, frustrasjon, glede og produksjon er dekkende begreper for workshopene som er i full gang her på Kongsvold på Dovre.

Vi har innstallert oss i en gammel bygning fra 1800-tallet med Wikipediagjengen i 1. etg. og lydfortellingsgjengen i 2. etg. Stemningen har steget fra en viss undring og usikkerhet til glede over å ha lært nye fortellingsgrep, å ta i bruk digitale verktøy og se at det er fullt mulig å produsere tekst, lyd og bilde. De første restultatene var umiddelbart å se på Wikipedia – og gleden stor når våre artikler dukker opp i Google! Vakre omgivelser hjelper på og det gjør også nydelig mat. Dagens program formelt avsluttet, men fremdeles full konstrasjon om fortellingene i tiden frem til middag. I morgen er det ferdigstillelse, produksjon av flere artikler og så testing av materialet i mobilløsningen Historypin!

Kategorier: Dovre, Inspirasjon, Testing, Wikipedia, Workshop

Forfatter:sidselhindalj

.

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Innhold, innhold, innhold! | kulturognaturreise.no - 14. september 2012

    […] pilotområdene. Før sommeren hadde vi en workshop i Bø/Sauherand og tidligere høst var vi på Dovre hvor vi kjørte to paralelle workshop i digitale fortellinger og […]

Legg igjen en kommentar