Vettu hva?

Vettu Hva - Foretlling om MindaSINTEF IKT (Stiftelsen for industriell og teknisk forskning) i Trondheim inviterer til å delta i en evaluering av en app som forteller deg om kulturarv!

SINTEF IKT deltar i et europeisk prosjekt som undersøker hvordan digitale tjenester kan brukes for å øke interessen for kulturarv. I samarbeid med studenter ved NTNU har vi utviklet ”Vettu hva?”, en mobil app som gir personaliserte anbefalinger om digitale fortellinger knyttet til kulturarv. Vi ønsker å samle synspunkter om ”Vettu Hva” og inviterer derfor brukere av iPhone (4S eller nyere) eller Android smarttelefon (2.3.3 og oppover) til å delta i en evaluering. Ingen forkunnskaper behøves.

For å delta må du være villig til å oppdage og vurdere 5 eller flere fortellinger hver uke i 2-3 uker. Det tar ca. 5-10 minutter å lese/høre/se en fortelling. Akkurat passe lange på bussen på vei til jobben! Fortellingene er hentet fra Digitalt Fortalt. Under evalueringsperioden har vi valgt å presentere kun fortellingene relatert til Trøndelag.

Vettu Hva - Mine fortellingerVi arrangerer deretter to gruppeintervjuer for å diskutere erfaringer med ”Vettu Hva”. Begge intervjuer holdes på SINTEF, Strindveien 4 i Trondheim:

  • Mandag 16. november kl. 18.00 – 20.00
  • Tirsdag 17. november kl. 18.00 – 20.00

Vi serverer smørbrød og drikke under intervjuene.

Dersom du ikke bor i Trondheim eller ikke har mulighet til delta på en av disse dagene, vil vi samle tilbakemelding ved hjelp av et spørreskjema på nett.

For mer informasjon, spørsmål og påmelding, kontakt Shanshan Jiang eller Jacqueline Floch.Vettu Hva - interesser

Stikkord: , , , ,

Kategorier: Uncategorized

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s