Godt nytt år!

Vi skriver 14. januar, men aldri for sent å ønske godt nytt år!

IMG_5807

Vi har nå begynt vårt siste prosjektår. Vi arbeider for at 2015 skal bli et år der utviklingsarbeidet tas videre, at vi kommer med flere synlige resultater, erfaringer oppsummeres og deles – og at det skjer en planlegging som skal peke ut over prosjektperioden. Våre geografiske pilotområder er fortsatt Telemark og Gudbrandsdalsleden fra Oslo til Trondheim – og de formidlingsløsningene vi arbeider med vil i hovedsak ta utgangspunkt i data fra disse områdene. Ellers er er problemstillingene vi arbeider med innen temaene åpne data og mobilformidling uavhenging av geografi, men er av nasjonal og internasjonal karakter.

Vår prosjektgruppe har gjennomgått flere endringer det siste året. Den seneste forandringen er at Marit forlater oss 20. mars. Vi er veldig lei oss for å miste henne, men heldigvis er det en stund til. Og den gode nyheten er at Sarah McSeveny-Åril blir vår nye kollega. Hun blir Marits erstatter – og vi har fått til en overlappingsperiode slik at Sarah allerede er på plass. Så i årets første måneder består prosjektgruppen i Kultur- og naturreise av Marit, Håvard, Sarah og Sidsel.

Årets første arrangement i regi av Kultur- og naturreise er fagdag om mobilformidling tirsdag 28. januar på Riksscenen i Oslo. Blant innlederne er Antony Robbins, kommunikasjonsdirekør ved Museum of London som vil snakke om utvikling av museets apper og brukererfaringer, Funka om mobilformidling og universell utforming og Truls Erik Johnsen fra Telenor som ser på hvem er mobilbrukerne. En god anledning til å bli oppdatert og møte kjente og ukjente innen ditt eget fagmiljø eller på tvers av faggrenser.

Velkommen til fagdag og til et innholdsrikt 2015. Vi ser frem til å jobbe sammen med vårt store og gode nettverk!

Reklamer

Kategorier: Uncategorized

Forfatter:Sidsel Hindal

Kultur- og naturreise medarbeider i Norsk kulturråd.

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s