Vi trenger deg 26. august! Betatesting av Kultur- og naturreise-app i Akerselva

Hva skjuler seg i landskapet rundt meg?

Hva skjuler seg i landskapet rundt meg?

Vi søker 10 personer til å teste appen vi utvikler:

Kultur- og naturreise appen (KNappen) er en app som synliggjør det usynlige på det stedet du befinner deg akkurat nå. Vi har innhold i hele Norge! Appen viser deg hva som er rundt deg i landskapet av historier og informasjon knyttet til kultur og natur. Hvem var det som bodde her i 1910? Hvilket verneområdet er du inne i akkurat nå? Hva forteller det lokalet museet om bygningen du ser på eller hvilke dyr er observert i området. Her finner du personlige fortellinger, historierer, fakta og innhold fra offentlig databaser om natur, kulturminner og historie knyttet til stedet der du er. Det meste av innholdet i informasjonspunktene er registeringer i databaser, men det finnes også mer bearbeidet innhold som artikler med foto, videoer og lydspor. Hovedinngangen til innholdet er kart, men du kan også søke etter ulike emner som dyr eller kulturminner, få opp en liste over hva som finnes i nærheten eller søke i sjanger og medietype.

De som deltar som testere kan bli fotografert, filmet og lyd av samtaler kan bli tatt opp.

 

De som tester må ha egen smarttelefon iinnenfor disse spesifikasjonene iPhone 5 og nyere med iOS 7.0 eller nyere eller Samsung Galaxy S2, 3 og 4 med OS Android v4.1 til v4.3.

 Meld deg på her! Førstemann til mølla.

Foreløpig program 26. august:

16.30 Velkommen og pizza

17.00 Utendørs testing

18.00 Svare på spørreskjema og dialog – kaffe og noe attåt

Kategorier: brukertesting, KNappen

Forfatter:Marit Kjeksrud Amundsen

Seniorrådgiverer i "Kultur- og naturreise"

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

One Comment den “Vi trenger deg 26. august! Betatesting av Kultur- og naturreise-app i Akerselva”

 1. 3. juni 2014 kl. 3.34 #

  Hei, jeg tror at siden dere skal ha en liten gruppe testere, at jeg ville prøvd å fått «snittet» av alt 😛 Dvs. Alder, teknologi og hvor stedsbunden man er.

  Noen som livnærer seg langs akerselva, vil jo kjenne til topologien, snarveier og annet på en annen måte enn f.eks. en tilreisende, eller en turist, kanskje en student fra en annen by?

  Jeg ville også prøvd å fått litt forskjellige mobiltelefoner, både i størrelse og merke. Dere har jo skrevet der S2, S3, iPhone 5, men dere kan kanskje vekte opp en med phablet også. (Note II, Note III eller Sony Z/Z1/Z Ultra). Alternativt Android nettbrett?

  Bare tenker at det er dumt hvis dere har 10 testere, som alle bruker iPhone 5 og alle bor langs akerselva. Samtidig vil jo de som bor langs akerselva kanskje finne andre ting, enn de som er tilreisende. (Kanskje noe som er ulogisk eller ikke vises klart nok?).

  Jeg antar jo dere får mer enn 10 søkere, så jeg ville personlig vektet søkerne. Kanskje man også bør prøve å vekte etter forskjell i yrke .-) Samt en fin fordeling mellom kjønn og alder også.

  10 personer var plutselig litt lite, he he..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s