KNappen ute på anbud

KNappVi har nå gått ut med et anbud for å utvikle en Kultur- og naturreise app (KNappen). Anbudet ligger på Doffin. Helt kort skal vi få data fra prosjekteierne og andre samarbeidspartnere ut til din mobiltelefon slik at du kan få opp relevant informasjon, leksikonartikler og historier om det stedet du er. Les mer om datakildene og datamodellen her. Frist for innlevering av tilbud er 28. februar 2013.

Prosjektgruppen har i samarbeid med deltakere fra samarbeidspartnere utarbeidet kravspesifikasjonen. Det ligger mange gode og interessante diskusjoner til grunn for dokumentet. Disse er basert på testing av mange ulike eksisterende mobiltjenester. Prosessen har vært veldig lærerik og vi tar med oss alle erfaringer videre inn i utforming av KNappen og testing.

Som våre faste lesere vet så er Kultur- og naturreise et forprosjekt i samarbeid mellom Kartverket, Kulturrådet, Miljødirektoratet og Riksantikvaren. Prosjektes mål er å synliggjøre det usynlige ved å løfte frem kultur og natur på mobiltelefon. I  forprosjektet skal vi teste, undersøke og problematisere en rekke temaer innen stedsbasert mobilformidling av innhold fra offentlig databaser. Vi vil ha flere testarenaer og KNappen er en av dem.

Reklamer

Kategorier: App, KNappen

Forfatter:Marit Kjeksrud Amundsen

Seniorrådgiverer i "Kultur- og naturreise"

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s