MuseumNext

20120523-075737.jpgNå sitter jeg på Gardermoen og venter. Venter på Lars, Kristin og Bjørn Olav. Venter på at vi kan gå ombord i flyet. Venter på å ankomme Barcelona og venter spent på MuseumNext.

MuseumNext beskriver seg selv som Europas store konferanse for museumssektoren innen sosiale og digitale medier – og i år står mobilformidling på agendaen. Er det rart jeg venter spent?

Jeg skal dra sammen med Lars fra Kultur- og naturreise, men også seksjonene for e-kultur med Kristin og museum med Bjørn Olav er representert fra Kulturrådet. Bjørn Olav sitter i faggruppen i KNreise og Kristin skal ned til Bø/Sauherad-piloten for å holde kurs i digitale fortellinger, så alle har en tilknytning til prosjektet.

Vi har forhåndvalgt sesjoner og fått et eget skreddersydd program og vi håper samlet på å få med oss det meste. Satser på å få blogget litt under konferansen, men følg med på vår engelske twitterkonto @heritagehere og e-kulturs @NKRekultur – og ikke minst hashtaggen #museumnext.

Med fagdagen vår på mandag, Morgendagen er Mobil, med 122 påmeldte som oppladning eller preparty om du vil er vi gira!

Stay tuned!

English summary

At the Airport, waiting, waiting, waiting.. For my colleagues from Arts Council Norway to arrive, for the plane, Barcelona and MuseumNext! Our seminar the future is mobile on Monday was a perfect starter for the rest og the week. We hope to participate ontwitter and to blog lenger post here. Stay tuned!

Reklamer

Kategorier: English summary, MuseumNext

Forfatter:Marit Kjeksrud Amundsen

Seniorrådgiverer i "Kultur- og naturreise"

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s