Pilot Dovre

Bildet er tatt med langlinse i forbindelse med en avdelingstur på Dovre for organisasjonsavdelingen i Direktoratet for naturforvaltning. Foto: Jonas Østlyng.

Dovre fjellakse er et mytisk fjellområde med mye spennende kultur og natur å vise frem. To nasjonalparker, Dovrebanen og Pilegrimsleden er bare noe av alt det Dovre har å by på. Området har også en del problemstillinger knyttet til seg som gjør det utfordrende men også svært aktuelt å teste ut mobile løsninger i norske forhold på.

Dovrepiloten koordineres sentralt av Miljødirektoratet, men både Kartverket, Riksantikvaren og Kulturrådet vil være sentrale aktører for å inkludere det mangfoldet av informasjon som finnes i Dovreområdet. Fra lokalt hold vil Dovre kommune og naturveiledere fra Statens naturoppsyn være med, i tillegg til et stort lokalt engasjement fra flere interessegrupper. Dovre kommune koordinerer den lokale prosjektgruppa.

De primære målgruppene for denne piloten vil være reisende, kjørende, gående eller syklende gjennom de tre hovedfartsårene i Dovre; E6, Dovrebanen og Pilegrimsleden. De geografiske områdene som informasjonen i den mobile appen vil konsentrere seg mest om vil ligge enten i forbindelse med eller nært knyttet til disse transportveiene.

Her kan du lese mer om det vi skriver om Dovre.

Se Dovre-tavla vår på Pinterest.

Reklamer

Stikkord: ,

Kategorier: Dovre

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s