Mye folk og høyt nivå

Det er høy aktivitet fortiden -og det er jo veldig kjekt. De tre pilotene er under utvikling: Akerselva er i kontrakt med Akerselva digitalt med Norsk Teknisk Museum og Oslo Museum. I Bø/Sauherad ledes arbeidet av Sindre Flø med å få lokale innholdsleverandører. Magnus Voije holder i Dovre fra Miljødirektoratet (tidl. Direktorat for naturforvaltning) er i kontrakt med Dovre kommune for forankring der.

Vi arbeider også med å finne en grafisk profil for forprosjektet og kan røpe at vi kjører på noe lekent. I den forbindelse et vi slå heldige å ha fått med oss svært kompetente informasjons- og kommunikasjonssarbeidere: Karen Thommesen fra Riksantikvaren, Magnus Voije fra Miljødirektoratet og Harald Skeie fra Norsk Kulturråd. I tillegg sitter Sidsel og jeg i gruppa.

I teknisk arbeids gruppe, som ledes av Trond Olav Ulvolden, er det møte i morgen. Der skal vi sprikre oppdraget for denne arbeidsgruppa. Det er ikke det eneste som står på agendaen i morgen for vi har møte med Norsk lokalhistorisk institutt om lokalhistorisk wiki også.

På fredag skal vi møte Intermedia på Høyskolen i Oslo og Akershus for å gjøre om deres erfaringer med det som ble laget til Akerselva 1. September. Trondheim og Kultur på nett 2012 tropper vi opp på på mandag. Siri skal holde foredrag og vi skal dine flere som ønsker å være med å diskutere problemstillinger som er relevante for prosjektet her.

Da runder jeg av mens du ennå har i minnet at vi et ute etter likesinnede bloggere.

20120301-080817.jpg

20120301-080657.jpg

Reklamer

Kategorier: Daglig gang, Prosjektstruktur

Forfatter:Marit Kjeksrud Amundsen

Seniorrådgiverer i "Kultur- og naturreise"

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s