En vanlig dag i prosjektgruppen

En helt vanlig dag på kontoret her hos oss i prosjektgruppen i Kultur- og naturreise er en innholdsrik affære.  Fra det helt kortsiktige til langsiktig planlegging. Fra aktivt tvitring fra Marit til planarbeid.

Som dere har lagt merke til har vår nettside endret karakter den siste uken – et første skritt på veien til et mer innholdsrik og dynamisk forum. Vi drodler om utvikling av visuell profil. Informasjons- og kommunikasjonsplan er under utvikling.

Vi forbereder interessante møter med Sindre Flø og de andre i prosjektgruppen i Bø og faggruppemøte i Trondheim hos Direktoratet for naturforvaltning. Begge i neste uke. I går fikk vi inn en spennende invitasjon til å presenter Kultur- og naturreise på  Høyskolen i Oslo og Akershus 11. april. Vi er blant de utvalgte til seminarrekken om bruk av tilgjengeliggjøring av store datakilder. NRK er en av de andre inviterte.

Vi er glad for alle tips om interessante og relevante prosjekter og bruk av mobilteknologier i inn- og utland. Vi foretar en løpende kartlegging. Og vil dele med dere på Twitter, FB og nettside. Årsrapport for 2011 er i støpeskjeen. Og ikke minst gjør vi klar til å motta Lars Rogstad til vårt arbeidsfellesskap på loftet her på i Kulturrådet. God dag til dere alle!

Reklamer

Kategorier: Bø og Sauherad, Daglig gang, Foredrag, Partnere

Forfatter:Sidsel Hindal

Kultur- og naturreise medarbeider i Norsk kulturråd.

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gambit inviterte til #tankestue om nye Facebook og sosiale medier « kulturognaturreise.no - 21. mars 2012

    […] når man arbeider med fly. Men hva hvis du jobber på et kontor med regnskap? Uansett var “En vanlig dag i prosjektgruppen” et av våre mest leste innlegg på et tidspunkt. Christians råd […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s